Despre preț

Bucătăria standard Kimor reprezintă o configurație des întâlnită în casele utilizatorilor noștri și pe care am noi am prețuit-o trecând-o prin toate colecțiile noastre. Te va ajuta să ai un preț estimativ și comparativ, în funcție de colecția aleasă.

Vei regăsi prețul bucătăriei standard Kimor pe site-ul nostru în cadrul fiecărei colecții.

Este o întrebare la fel de dificilă precum întrebarea: cât costă o mașină albă? 

Fiecare proiect variază în funcție de dimensiuni, tipul de front selectat, mâner, accesorii interioare sau sisteme. Practic, fiecare element al bucătăriei reprezintă o variabilă care influențează, în plus sau în minus, prețul final al bucătăriei tale. Pentru a-ți oferi prețul exact al bucătăriei tale, programează-ți o întâlnire cu unul dintre consilierii noștri.

Fiecare dintre bucătăriile noastre este diferită, la fel cum fiecare utilizator își dorește un proiect croit pe nevoile lui. Deoarece lucrăm cu foarte multe tipuri de materiale, sisteme, mânere, considerăm că cel mai corect mod de a estima prețul unei bucătării este de a-l realiza în programul nostru de proiectare pentru o ofertă finală de preț.

Prețul bucătăriei tale Kimor include: consultanța pe toată durata proiectului, planul de instalații și de faianță, livrarea și montajul mobilierului.

Avansul minim pentru blocarea ofertei de preț este de 20% iar cel pentru lansarea comenzii în fabrică de 50%.

Prima întâlnire

În cadrul primei vizitei, dorim să te cunoaștem, să aflăm nevoile tale și stilul tău de viață pentru a-ți oferi sfaturile și sugestiile noastre. De asemenea, vei putea vedea materialele cu care lucrăm, soluțiile interioare pentru diferite spații de depozitare și vei putea interacționa sau testa electrocasnicele expuse, ele fiind funcționale.

Ești important pentru noi și dorim să te cunoaștem pentru a-ți oferi bucătăria Kimor perfectă pentru tine. Programându-ți întâlnirea în prealabil, un consultant Kimor își va aloca timpul necesar pentru o primă discuție cu tine. 

În schimb, dacă dorești doar să ne vizitezi magazinele, te așteptăm oricând cu brațele deschise.

Bugetul este unul dintre elementele cheie care îi vor ajuta pe consilierii Kimor să te ghideze în alegerile pe care le faci. Pentru același spațiu, putem realiza proiecte cu bugete extrem de diferite, fiecare alegere pe care o vei face va influența prețul final. Scopul nostru este să îți oferim bucătăria Kimor potrivită pentru tine. 

  • Programează o întâlnire în cel mai apropiat magazin Kimor și rezervă aproximativ o oră pentru aceasta.
  • Pregătește câteva poze recente cu stadiul actual al spațiului
  • Nu uita releveul primit de la arhitect/constructor iar dacă lucrezi cu un designer, proiectul de design
  • Adu cu tine dimensiunile aproximative ale spațiului și imagini cu bucătării care îți plac

De-a lungul întregii noastre colaborări, vei avea alocat un consultant unic, cu care vei putea lua legătura oricând ai nevoie. Acesta va cunoaște detaliile specifice ale proiectului tău și îți va putea clarifica toate întrebările sau nelămuririle.

Fiecare dintre magazinele Kimor dispune de un departament tehnic care va face un releveu exact al spațiului tău în stadiu final și îți va oferi un plan de instalații conform electrocasnicelor și proiectului tău de mobilare a bucătăriei.

Despre mobilier

Lucrăm numai cu mobilier german produs la cele mai înalte standarde, fabrica fiind automatizată în proporție de 90%. Fiecare dintre elementele constitutive ale mobilierului ( sisteme, glisiere, balamale, fronturi, blaturi etc.) sunt testate în laboratorul din fabrică pentru a susține garanția de bună folosință de 10 ani. Astfel, printr-o întreținere corectă mobilierul tău Kimor va avea o durată minimă de viață de 15 ani.

Garanția mobilierului nostru este de 10 ani ( garanție de bună folosință) iar garanția electrocasnicelor este cea oferită de furnizorul respectiv, putând varia între 1 și 5 ani. Consultantul tău Kimor îți poate oferi mai multe informații, în funcție de electrocasnicele și sanitarele alese. 

Oferim pachete complete de mobilier, electrocasnice și sanitare la prețuri competitive. Lucrăm cu furnizori de top din Europa iar consilierul tău Kimor te poate ajuta cu sfaturi și sugestii în alegerea produselor potrivite nevoilor și bugetului tău.

Lucrăm cu materiale de cea mai înaltă calitate, care susțin garanția de 10 ani a mobilierului. Fronturile variază de la PAL, MDF și lemn masiv iar feroneria, în funcție de zona de aplicare, poate varia între Hettich, Kaessebohmer sau Blum. De ce? Ne dorim să oferim clienților cele mai bune produse posibile și alegem de la fiecare producător în parte, elementele pe care știu ei să le fac cel mai bine, nu înainte de a fi testate în laboratorul din fabrică.

Chiar dacă mobilierul Kimor are o garanție de 10 ani, întreținerea acestuia este foarte importantă și contribuie la durata de viață a bucătăriei tale. Regăsește aici înstrucțiunile de întreținere ale mobilierului.

Montaj și livrare

Termenul maxim de livrare al mobilierului nostru este de 12 săptămâni din momentul lansării comenzii în fabrică. Consilierul tău Kimor îți va putea oferi un termen concret în urma discuției de lansare a comenzii.

Montajul mobilierului de bucătărie durează în medie 2 zile, excepție făcând proiectele mari, al căror termen de montaj crește în funcție de complexitatea acestora. Consilierul tău Kimor îți va comunica termenul specific proiectului tău de bucătărie în momentul programării datei de instalare.

  • Dacă ai primit un plan de instalații de la departamentul tehnic, asigură-te că acesta a fost respectat întocmai și spațiul destinat mobilierului este curățat și încălzit. 
  • Asigură-ne un spațiu destinat depozitării mobilierului din momentul livrării, până la momentul montajului. În mod uzual, livrăm mobilierul cu o zi înaintea montajului.
  • În momentul încheierii montajului, avem nevoie de prezența ta fizică pentru a face recepția lucrării și pentru a semna procesul verbal.

În momentul montajului, echipa responsabilă se va asigura că toate electrocasnicele cu ștecher integrat sunt conectate la sursa de curent. Pentru restul conexiunilor, trebuie să contactezi un instalator/electrician autorizat (ex: pentru racordul plitei la gaze naturale, racordul plitei pe inducție la curent și racordurile la apă/scurgere ale chiuvetei, bateriei și mașinii de spălat vase).

Transportul mobilierul este realizat de către echipele noastre specializate, și nu de către echipa de montaj.

Montăm oriunde în România sau Europa. Primul pas va fi să ne vizitezi cel puțin o dată unul dintre magazinele Kimor pentru a face cunoștință cu materialele cu care lucrăm și soluțiile pe care le propunem.