Prima vizită

Te rugăm, să îți aloci în jur de o oră și să te pregătești în prealabil cu: dimensiunile spațiului în care urmează să se monteze bucătăria, poze recente din locație, imagini cu bucătăriile care îți plac (folosește site-ul sau catalogul Kimor pentru inspirație), iar în cazul în care lucrezi cu un designer, proiectul de design. 

Sfatul nostru este să vii împreună cu toate persoanele implicate în procesul de decizie. În timp ce savurezi o cafea, te invităm să ne povestești despre bucătăria ta, despre stilul tău de viață și nu în ultimul rând, despre bugetul pe care dorești să-l aloci acestui proiect. 

Doar după ce te cunoaștem, vom putea să te consiliem, împreună să găsim cea mai potrivită bucătărie Kimor pentru tine.

La finalul acestei întâlniri consultantul Kimor îți va face o estimare de preț pentru proiectul  stabilit împreună, iar dacă intervalul financiar estimat de noi și bugetul tău se împrietenesc, vom trece la următoarea etapă. 

Serviciul de consultanță este gratuit dar ne rezervăm dreptul de a refuza să realizăm un proiect 3D dacă considerăm că nu ne încadrăm în dorințele și nevoile tale.

Prezentarea proiectului și a ofertei Kimor

În cadrul acestei întâlniri, îți vom arăta randări (imagini ale proiectului 3D) și vom discuta componentele proiectului și ale ofertei pregătite pentru tine (mobilier, electrocasnice și sanitare). Împreună cu tine vom realiza toate modificările necesare, astfel încât la finalul acestei întâlniri să poți afla prețul exact al bucătăriei tale Kimor.

Proiectarea este un alt serviciu gratuit pe care îl oferim clienților noștri iar proiectul este proprietatea noastră intelectuală. Imaginile și lista de elemente le vei primi după achitarea avansului pentru blocarea ofertei.

Majoritatea clienților Kimor aleg să facă achiziția în timpul uneia dintre primele două întâlniri. Dacă ești unul dintre ei, iată ce urmează:

Serviciul de măsurători

Un specialist tehnic Kimor se deplasează în spațiul destinat bucătăriei, unde va lua toate cotele necesare, astfel încât montajul să se desfășoare fără probleme.

Planul de instalații

În urma măsurătorilor, dacă apar diferențe, proiectul este refăcut în funcție de ele. Noi îți oferim un plan de instalații și de faianță, astfel încât echipa ta de instalatori și electricieni să primească informațiile necesare executării acestor lucrări. Departamentul tehnic îți va sta la dispoziție pentru orice întrebări referitoare la planul de instalații.

Acum urmează partea cea mai grea

AȘTEPTAREAAAA!. Dacă ai orice fel de întrebare legată de statusul bucătăriei tale, consultantul tău Kimor îți stă la dispoziție

Planificarea livrării si montajul bucătăriei

două servicii foarte importante, realizate de două echipe Kimor, cele de livrare și instalare. Livrarea se face după achitarea integrala a contractului și cu cel puțin o zi înainte de montaj. 

De cele mai multe ori, montajul durează 2 zile și te asigurăm că echipele noastre de montaj lucrează cu foarte mare atenție și pricepere. 

Dacă pe parcursul montajului prezența ta nu a fost necesară, ea devine obligatorie la finalizarea montajului, când urmează să semnezi Procesul Verbal de Instalare. Doar un proces verbal curat și semnat de tine va marca încheierea montajului, iar în caz contrar, noi vom remedia problemele survenite și vom fi alături de tine până ce ne-am îndeplinit toate angajamentele.

Acum, revine în sarcina ta să te bucuri de noua ta bucătărie și să împărtășești lumii experiența ta Kimor.  Nu uita să ne recomanzi celor care consideri că merită, la fel ca și tine, să primească mai mult: un mobilier fabricat în Germania, la standarde înalte, cu garanție de 10 ani și servicii pe măsură, realizate cu multă dedicare și profesionalism de către echipele Kimor.

Programează online sau telefonic o întâlnire în cel mai apropiat magazin Kimor.

Vino la data și ora stabilită cu un releveu al spațiului, imagini din încăperea destinată bucătăriei. Folosește catalogul și site-ul Kimor pentru a alege câteva proiecte drept inspirație.

Alocă-ți în jur de o oră pentru prima întâlnire.

Discută cu consultantul tău Kimor despre nevoile și dorințele tale.

Vino la prezentarea de proiect din magazin, unde vei putea vizualiza viitoare ta bucătărie în programul nostru de proiectare 3D și vei primi oferta de preț pentru mobilier, electrocasnice și sanitare.

În urma încheierii contractului, un reprezentant al departamentului tehnic va veni să măsoare spațiul iar ulterior îți va oferi un plan de instalații mulat perfect pe proiectul tău.

Urmează lansarea comenzii bucătăriei tale în fabrică și bineînțeles, producția ei… așteptăm bucătăria….

Echipa de livrare Kimor îți va livra bucătăria cu o zi înainte de montaj.

Urmează momentul mult așteptat iar noi venim să montăm cu drag, spor și precizie.

Felicitări!!! Ești fericitul posesor al unei bucătării Kimor!