Echipa din spatele Kimor a definit succesul în mobilierul de bucătărie în România, încă din 2015, când am deschis și operat o franciză de succes în Europa de Est. Succesul nostru a atras atenția celui mai important jucător german, Der Kreis, care reunește peste 3600 de magazine la nivel european și care a decis să investească în dezvoltarea noastră accelerată. Brandul Kimor reprezintă cristalizarea experienței noastre, de un deceniu, acumulată în piața din România și este un concept nou, adaptat perfect nevoilor tale.

Kimor, parteneriat dintre principalii jucători din România și Germania, îți propune:

Cine suntem noi?

Echipa Kimor este formată din specialiști în mobilierul de bucătărie, cu experiența acumulată în ultimii zece ani. Fiecare dintre noi, fie la consiliere, proiectare sau montaj facem ceea ce facem cu pasiune si cu un singur gând, satisfacția clientului final.

De ce Kimor?

Pentru noi, Kimor este un pas logic și natural pentru a putea să îți oferim mai mult pentru bucătăria ta. Kimor este un nou început, prin care putem dovedi ce știm să facem cel mai bine.

Ce știm noi să facem?

Știm să facem clienții mulțumiți și mândri. Mulțumiți de mobilier, dar și de serviciile noastre. Și mândri de alegerea făcută. Avem mii de proiecte atent urmărite de la consiliere, contractare, proiectare, execuție și montaj, și sute de recenzii pe google și facebook care vorbesc de la sine.

Care este modul nostru de lucru?

Este simplu, pentru noi preocuparea noastră principală ești tu. De aceea, în primul rând este important să te cunoaștem, să-ți înțelegem nevoile și dorințele, astfel încât, împreună cu tine să găsim cea mai bună soluție, în bugetul tău, pentru bucătăria ta. Consultantul Kimor te va însoți pe întreg parcursul, de când pășești prima dată în magazin, până la finalizarea montajului. 

Cum se desfășoară montajul?

De cele mai multe ori, montajul durează 2 zile și te asigurăm că echipele noastre de montaj lucrează cu foarte mare atenție și pricepere. 

Dacă pe parcursul montajului prezența ta nu a fost necesară, ea devine obligatorie la finalizarea montajului, când urmează să semnezi Procesul Verbal de Instalare. Doar un proces verbal curat și semnat de tine va marca încheierea montajului, iar în caz contrar, noi vom remedia problemele survenite și vom fi alături de tine până ce ne-am îndeplinit toate angajamentele.

Ce produse oferim?

Lucrăm numai cu mobilier german fabricat la cele mai înalte standarde. O dovadă clară a calității din ce în ce mai ridicată a produselor noastre, este recenta extindere a garanției la 10 ani.

Gama largă de electrocasnice și sanitare pe care le oferim, sunt realizate de producători care înțeleg nevoile clienților și se aliniază valorilor brandului nostru (more value, more dedication, more quality, more service).

Cine sunt clienții noștri?

Sunt acei clienți informați, pretențioși, care știu ce vor și care pun preț atât pe calitatea produselor, cât și pe calitatea serviciilor. Clienții noștri au înțeles că o bucătărie înseamnă mai mult decât mobilier iar calitatea mobilierului se vede în timp. De asemenea, clienții Kimor sunt și cei care își doresc să fie consiliați cu adevărat, fără să piardă timp inutil dar totuși la final, să fie convinși că au luat cea mai bună decizie.

Unde ne găsești?

Azi în București, Constanța, Suceava, și Timișoara, mâine în toată țara. Avem planuri mari și investitori serioși. Dacă nu am ajuns în orașul tău, stai liniștit pentru că dacă tu ajungi într-un magazin Kimor, echipele noastre de montaj vor monta la tine acasă oriunde în România. Chiar și în Europa.

Cum ajungi la noi?

Primul și cel mai important pas este programarea unei vizite la noi în magazin. De ce? Pentru că dorim să îți prezentăm materialele cu care lucrăm, opțiunile, să te cunoaștem mai bine și să îți oferim bucătăria mult visată.